Spring Classic Show, Травень 18-20

Ті, хто закоханий в класику автомобільного виробництва пристрасно чекає на цей захід – Весняна Класична Виставка. Це велике шоу почнеться 18-го травня і продовжиться до 20-го, чекати залишилося зовсім небагато. Весняна класична виставка – це гонка між автомобілями старої школи, яка зібрала надзвичайні транспортні засоби 70х-90х років. Якщо ви любите машини, і у вас немає жодних планів на травень 18-20, вам точно необхідно придбати квиток на Веснянукласичну виставку прямо зараз, щоб не пропустити велику гонку. Шоу об'єднує в собі два захоплюючі заходи – мотогонку і показ олдскульних автомобілів. Один із заходів буде присвячено історичній виставці мотоциклів. Виставка презентує величезну кількість шикарних байків порівняно з 2017 роком. Історична виставка мотоциклів стане місцем показу пам'ятних речей, пов'язаних із мотогонками минулого. Також будуть розіграні дві винагороди: «За кращий показ байка» і «За кращий гоночний байк».

Як багато відомо про Весняну Класичну Виставку?

Весняна класична виставка – це гонка вінтажних автомобілів. Вперше виставка проводилася в 2013му році і відразу ж отримала популярність і неймовірний успіх. Це об'єднання автомобілів старої школи з різницею в двадцять років, яке включає історію, пов'язану з мотогонками. Організатори ретельно обирають маршрут, враховуючи всі умови і обставини дороги в обраній локації. Кожен учасник отримує спеціальну книгу, де подана інформація про всі маршрути заходу. Проте, якщо в учасників виникне бажання використовувати інший маршрут або графік, вони можуть змінити це без питань.

Мазда Лагуна Сека – краще місце для автогонки

Весняна Класична Виставка проводитиметься на гоночній трасі Мазда Лагуна Сека. Це місце – головна родзинка міста Монтерей з великою історією проведення міжнародних гонок. Можливо, це стане несподіванкою, але ця траса не використовує міський бюджет для яких-небудь покращень. Все оплачується за рахунок тих, хто збирається використовувати цю трасу. Тобто це краще місце для організації Весняної Класичної виставки – шоу показуавто старої школи для справжніх автоаматорів.

Учасники Весняної Класичної Виставки

Весняна виставка – це можливість побачити унікальні гоночні авто лише за одні вихідні. Одним з найцікавіших учасників є 1966-1972 Trans-am 2.5 Liter. Серія Trans-am була створена в 1966-му році Клубом Спортивних Автомобілів Америки (SCCA). Компанія була так само відома як «Трансамериканський чемпіонат серед седанів». З часом серія змінювала назву кілька разів. Деякі назви були пов’язані зі спонсорами, деякі – ні. Варто відзначити, що в 2017му році одні з найвідоміших і шанованих компаній з виробництва шин Pirelli стали ексклюзивним постачальником для серії Trans-am. Pirelli також стали спонсором організаторів гонок. Як тільки шини були змінені на Pirelii P Zero, результат не змусив себе чекати, і було встановлено кращий час проїзду круга. Серед всіх учасників гонки можна буде побачити також і Формулу Антлантік, Формули Б і З, серійні автомобілі, формулу Форд, CAN-AM, і так далі.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Nitro Revival – захід,що запам'ятовується

Nitro Revival – це безперечно одна з найзахоплюючих частин весняного заходу. Це буде надзвичайне шоу, яке точно не варто пропускати. Nitro Revival і величезний склад авто старої школи приєднається до Монтерей, щоб нагадати про історію олдскульних класичних гоночних автомобілів. У відвідувачів є шанс побачити величезну кількість вінтажних авто, а також оновлені екземпляри старих авто зі встановленою нітрометановою системою.

Плюс до всього, у відвідувачів буде можливість зустріти учасників популярних гонок – найкращих гонщиків, які також прийдуть на це грандіозне шоу. Nitro Revival планується організувати вже на другий день заходу, тобто 19-го травня. Це буде 100% насичено цікавими подіями, враховуючи виставки і спортивні змагання.

Шоу втілює в життя кращі дні драгстерів. Це те місце, де історія відроджується у вигляді відреставрованих автомобілів, які виглядають як абсолютно нові. Гонщики говорять, що це унікальна зустріч учасників гонок різних часів. Хто знає, можливо, у вас є шанс посидіти з кимось із них в машині і гарантовано зробити фото з гонщиком. Відвідувачі також побачать величезний ряд стріт-родів і хот-родів. Організатори стверджують, що приготували особливий сюрприз для всіх відвідувачів.Суботній вечір завершиться масовою їздою всіх авто. Просто уявіть цей великий рев двигунів старої школи. Цей звук буде чутний абсолютно всім на півострові Монтерей.

Стів Гіббс, продюсер Nitro Revival шоу, говорить про Nitro Revival, як про нетрадиційну автомобільну виставку. Унікальні автомобілі зібралися зі всіх куточків Америки і Канади, щоб відзначити велич цієї гонки. Лагуна Сека – це приголомшливе місце для організації Nitro Revival і для того, щоб все виглядало якнайкраще. Навіть не потрібні жодні докази, щоб повірити, що це шоу буде особливою частиною Весняної Класичної виставки. Історія гонок дуже багата і яскрава. Виконана серйозна робота, щоб кожен зміг пригадати те, як це відбувалося в минулі часи. Без сумнівів, Монтерей – це краще місце, для організації цього заходу.

Nitro Revival запрошує кожного стати частиною цього дивовижного триденного заходу. 11 груп, приблизно 200 оригінальних історичних гоночних автомобілів. Вони візьмуть участь в гонці з 11-ю поворотами, дорогою з відстанню в 2.238 миль, протягом Весняної Класичної виставки, починаючи з 1966-74 Can-am, продовжуючи 1974-94 з серійними авто і закінчуючи історичною виставкою мотоциклів.

Гилл Кемпбел, віце-президент, відповідальний за заходи на кільцевій гоночній трасі Лагуна Сека, переконаний що, ті, хто закоханий в класику авто всім своїм серцем, отримають неймовірне задоволення під час цього шоу. Ви можете бути упевнені в тому, що Nitro Revival приготувало величезну кількість пропозицій для відвідувачів будь-якої вікової категорії. По суті, не важливо, фанатам чого ви є, будь це гоночні авто старої школи, історичні мото-виставки або ж самі гонщики.Переконайтеся в тому, що у вас є квиток, щоб не пропустити цей грандіозний захід!

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори