Quadski - 72 милі на годину на суші і воді

До сих пір Quadski - це найшвидше судно, яке продається як автомобіль допущений для експлуатації на дорогах загального користування. Дев'ятий прототип винахідника Алана Гіббса в даний час знаходиться в будинку Гіббса на стадії усунення економічних невдач, і стане виробничим зразком. Quadski перетворюється в водне судно всього за п'ять секунд. Одним натисканням кнопки, шини та колеса змінюються на деталі водного мотоцикла. Як на воді, так і на суші, новий автомобіль Алана Гіббса може розвивати швидкість до 72 км / ч. Моторний двигун (1,3 літра, 4 циліндри, 175 к.с.) від BMW AG управляє 600-ти кілограмовим гібридом Quad і Jet-Ski. За словами Гіббса, маленький транспортний засіб довжиною всього 3,20 метра прекрасно підійде не тільки для «любителів спорту», а й для використання «правоохоронними органами, службами оперативного реагування та іншими фахівцями».

Quadski - дев'ята спроба Гіббса

Quadski - дев'ятий прототип, розроблений компанією Gibbs Sports Amphibian в індустрії кораблів-амфібій. Понад 200 мільйонів доларів і 15 років роботи були інвестовані в водозберігаючий одномісний автомобіль, який надійде в продаж в листопаді цього року на американський ринок - як раз до 73-го дня народження засновника компанії в Новій Зеландії. Тим часом виробник зареєстрував понад 300 патентів на розробку амфібійних автомобілів. Економічного успіху поки не вдалося досягти. Попереднику Quadski, варіації Mazda під назвою Aquada, не пощастило потрапити на дороги загального користування через відсутність подушок безпеки. Quadski, навпаки, відповідно до закону, класифікується як «позашляховик» і, таким чином, не підпадає під вимоги, які поширюються на інші автомобілі.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Новий спосіб пересування

Алан Гіббс описує новий амфібійний автомобіль як «абсолютно новий спосіб пересування». Створений «для всіх любителів природи, які подорожують по бездоріжжю, мисливців і рибалок», він пропонує «поєднання продуктивності, безпеки, комфорту і універсальності, яких ніколи ще бачили».

Quadski перемикається на водний режим одним натисканням кнопки. © Gibbs Sports Amphibians Inc.

Вихід на ринок в Європі запланований на 2014 рік. Quadski буде доступний місцевим покупцям в червоному, жовтому, синьому, сріблястому і чорному кольорах. Поки невідомо чи стане новий автомобіль виробничої моделлю або увійде в історію як ще одна дорога іграшка для забезпечених любителів пригод. В кінцевому рахунку, це буде визначатися бажанням любителів природи, натхнених Гіббсом, інвестувати 30, 000 євро в новий досвід подорожей.

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори