Все про шини для дрифту

Що таке шини для дрифту?

Дрифтинг - це спорт, який вимагає, щоб водій їхав на відносно високій швидкості при повороті, дозволяючи шинам ковзати боком на максимально можливу дистанцію. Цей вид спорту абсолютно нещадний, звичайним шинам немає місця в дрифті. Ось чому світ винайшов спеціальні шини для дрифтингу, які постійно вдосконалюються.

Кращі шини для дрифтингу зазвичай мають дрібні і майже гладкі малюнки протектора, з широкими канавками, якісною конструкцією з твердої вулканізованої гуми, яка надає міцність і довговічність. Коли дрифтинг стає щоденним заняттям, для таких гонщиків, як ви і я, звичайні шини будуть тільки знижувати ефективність і зітруться в мить. Саме тому кожному дрифтеру необхідні спеціально сконструйовані шини.

Дрейфують шини унікальні і ексклюзивні, і їх не так уже й важко знайти, але ось придбати кращу шину, яка надасть максимальну продуктивність і довговічність - важка робота. Залишайтеся з нами, щоб дізнатися п'ять наших фаворитів.

Які шини використовуються для дрифту?

Не повсякденні, це точно. У загальних рисах, потрібно звернути увагу на передні шини з широким і агресивним малюнком протектора. Зазвичай вони мають V-подібні форми з широкими і глибокими канавками і ламелями. Середня частина зазвичай модифікується, щоб витримувати більший тиск, а також, щоб підтримувати повну несприйнятливість до займання та теплового пошкодження. Бічні стінки зазвичай зміцнюються, щоб забезпечити краще зчеплення з покриттям і зменшити тертя.

Шини ззаду, тобто ті, які фактично відповідають за сам дрифт, зазвичай мають менший протектор, а іноді і зовсім обходяться без нього. Це сприяє легкій маневреності, зменшує тертя і нагрів, залишає менший гумовий слід на асфальті. Крім малюнка протектора, довговічність також грає важливу роль. Дрифтинг приносить багато шкоди для матеріалу шини. Переконайтеся, що гума, яку ви використовуєте - спеціалізована, щоб витримувати напругу і тиск, і не буде схильна до згоряння.

Який розмір шин необхідний для дрифту?

Будь-який розмір, який підходить вашому транспортному засобу, буде працювати. Але для першокласного маневру найкраще підходять шини з більш широкими розмірами і більш низьким профілем. Дрифтеру потрібні ширші шини, оскільки вони обіцяють краще зчеплення і велику площу поверхні. Це було б ідеальним вибором для користувачів, які хочуть зберегти автомобіль більш збалансованим і стабільним. Що стосується шин з низьким профілем - вони зменшують силу, необхідну автомобілю для створення крутного моменту, що обертає ці шини. Крім того шини, що дрифтують, зазвичай повинні бути оптимізовані для задоволення ваших потреб. Якщо ви прагнете до більш високого прискорення, то вужчі і маленькі шини будуть працювати найкраще. Однак, для того, щоб отримати максимальну швидкість, вам необхідні високі шини, ккд яких набагато перевершує інші. Також важливим є те, щоб ваші шини відповідали вашому автомобілю. Не купуйте шини, які гарні під час дрифту, але погано підходять для інших маневрів. Загалом, шукайте ті шини, на яких вам найбільше подобається їздити.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Наскільки поганим є дрифт для шин?

Дрифтинг руйнівний для шин, особливо для малюнка протектора і характеристик гуми. Заняття дрифтингом гарантує швидкий знос малюнка протектора і глибини канавки. Саме тому для того, щоб зменшити кількість тертя і надмірного опору, необхідно купувати шини з малими канавками.

Дрифт - це маневр, який призводить до перегрівання шин, після чого, гума може розплавитися або лопнути. Шини, які виготовлені з термостійкого матеріалу, найкраще підходять для дрифтингу, їх конструкція більш надійна і безпечна. У результаті, найкраще купувати шини, які спеціально створені для дрифту.

Де придбати шини для дрифту?

Пошук шин для дрифту в Інтернеті повинен бути досить легким. Існують сотні сайтів і брендів, які продають як старі, так і нові шини для дрифту. Однак реальна проблема полягає в пошуку хорошого бренду. Ми розуміємо, що коли ви витрачаєте багато часу і грошей на щось, то ви хочете, щоб це було відмінної якості. Саме тому ми зібрали список з п'яти кращих брендів шин для вашої зручності.

Falken:

Falken Tyres на ринку з 1983 року, і вони, безумовно, не витратили 35 років свого існування даремно. Falken Tyres означає зростання, безупинне розвиток, якість і сучасність. Falken Drifting Tyres відрізняються чудовим малюнком протектора, для зносу якого буде потрібно багато часу і роботи. Їх технологія неймовірно інноваційна, з кожним днем виробництво поліпшується.

Federal:

Federal Tyres в двадцять разів краще, ніж будь-яка шина, яку ми бачили на ринку, і ви скоро дізнаєтеся, чому. Ці шини відрізняються підвищеною стабільністю і міцністю, оскільки бічні стінки жорсткі і міцні. Конструкції протектора спроектовані таким чином, щоб забезпечити максимальну продуктивність, в більшості випадком це V-подібний рисунок. Ми їх дуже сильно любимо, і запевняємо вас, що ви так само їх полюбите.

Kenda:

Кенда означає «народжений чистою водою», і коли справа доходить до забезпечення чистоти і винятковості - Kenda Tyres, безумовно, виправдовує це ім'я. Вони мають широку колекцію шин, які можуть бути оптимізовані для інтенсивного дрифту. Вони мають надзвичайно унікальні малюнки протектора і найміцніше зчеплення з дорогою.

Nexen:

Nexen Tyres ветерани інтернет-ринку, і їх 71-річний досвід роботи в цій галузі дозволив зайняти лідируюче місце у виробництві шин з бездоганною репутацією. Їх лінія дрейфуючих шин відрізняється широкими і лінійними канавками, глибокими ламелями і середньою шириною, настільки ж надійною, як і їх гарантії, про довговічність, що забезпечує продуктивність ваших шин.

Dunlop:

Звичайно, як ми можемо їх залишити? «Dunlop Drifting Tyres», можливо, єдині, кого ми знали досить давно, і у нас є свої причини. Шини були спроектовані з унікальними і вишуканими малюнками протектора, які забезпечують безпечне і надійне зчеплення з дорогою, а також мають матеріал, який зменшує знос.

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори