Тривала автомобільна поїздка: контрольний список для подорожі

Візьміть кого-небудь з собою

Водіння приносить задоволення в тому випадку, якщо ви відправляєтесь у коротку подорож. Але все може обернутися інакше, якщо ви перебуваєте в дорозі довго і трапляється неприємність. У таких ситуаціях потрібно, щоб хтось був поруч з вами. Тому не ризикуйте на довгих відстанях і зробіть вашу подорож більш безпечною і приємною. Візьміть з собою свою сім'ю або друзів. Хороші компаньйони допоможуть зробити ваш досвід поїздок багатшим і більш плідним. Але майте на увазі: поїздка з великою кількістю людей, ніж може відвезти ваше авто, може стати дратівливою для всіх. Розміщення трьох осіб на задньому сидінні вашого автомобіля може створити дискомфорт для них і вас. Тому розміщуйте тільки таку кількість людей, яка підвищить рівень комфорту вашої подорожі. Крім того, переконайтеся, що ви їдете з тими, хто може повести машину тоді, коли ви втомитеся.

Відпочивайте, щоб відчувати себе добре

Перед від'їздом вам необхідно визначити межу водіння. Визначте місця, де ви зможете відпочити деякий час, і наберіться сил перш ніж знову їхати. Подібні рішення можуть бути спонтанними, коли ви бачите приємне місце на шляху і хочете залишитися там на деякий час.

Використовуйте навігаційні системи

Є багато варіантів навігації на вашому телефоні або в автомобільному наборі, які допоможуть отримати точну інформацію з навігаційної системи GPS. Але переконайтеся, що ваш мобільний акумулятор заряджений, коли ви відправляєтеся в дорогу, і у вас є інші запасні системи, якщо він розрядиться. Туристичний гід також буде хорошим варіантом у таких випадках, якщо ви відвідуєте кілька країн на своєму автомобілі.

Друкована дорожня карта

Друкована дорожня карта є обов'язковою. Хороша дорожня карта схожа на провідну зірку. Мобільний телефон може зламатися по дорозі, але карта в дорожній поїздці стане надійним супутником, який допоможе вам.

Спокійна ніч

Плануйте, де ви можете зупинитися, коли настане ніч. Це може бути готель, мотель або гуртожиток, в якому ви зможете залишити свій автомобіль і відпочити всю ніч. Від вас і від ваших бюджетних обмежень залежить те, де ви зупинитеся. Деякі з мандрівників вирішують відпочити на задньому сидінні своєї машини, але це може викликати дискомфорт, оскільки розмір автомобіля занадто малий.

Усунення проблем з двигуном автомобіля

Кожна частина вашого автомобіля повинна бути у відмінному стані, коли ви відправляєтеся в далеку дорогу. Двигун, шини, диски, гальма, фари, шестерні - все повинно бути справним. Фіксація всього двигуна - це основне, на чому вам необхідно зосередитися. Перевірте всі кнопки на приладовій панелі, щоб переконатися, що вони працюють. Всі індикатори повинні бути в порядку і стежте за тим, щоб фари, внутрішнє світло і сигнал були ідеальними. Ви повинні знати, як замінити лампочку, якщо вона перестане працювати на цьому шляху. Перед тим, як ви відправитесь, повинні бути перевірені трансмісійна рідина, лобове скло, гальма, масло і антифриз. Якщо кондиціонер, дизель / газ, система опалення знаходяться в хорошому стані, то ви готові вирушати в дорогу.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Забезпечте ідеальні автомобільні гальма

Гальма - одна з найважливіших речей, які потрібно перевірити, перш ніж вирушати на тривалий маршрут. Перед тим, як відправитися в подорож, їх потрібно перевірити. Ви повинні знати, що робити, якщо виникне несправність гальм.

Перевірте автомобільні шини

Шини мають першорядне значення, і ви повинні переконатися, що тиск в шинах відповідає характеристикам, наведеним у вашому керівництві. Перевірте протектор, і якщо він низький, вам потрібно купити його перед поїздкою. Шини, роздуті більше, ніж потрібно, так само небезпечні, як і шини з низьким накачуванням. Якщо ви їдете країною, у якій вам потрібно замінити шини відповідно до літнього і зимового періодів, вкрай важливо мати відмінне зчеплення на дорогах зі снігом, дощем і брудом. Натискаючи на гальма на сніговій поверхні зі швидкістю 50 км / год, зимові шини будуть зупинятися через 30 метрів, а літні шини через 60 метрів. Яка різниця! Вам потрібно знати правила дорожнього руху і умови використання шин в країні, в якій ви їдете. Наприклад, якщо ви їздите в Німеччині взимку і не маєте зимових шин, ви будете оштрафовані.

Візьміть набір інструментів

Перед від'їздом переконайтеся, що у вас є набір інструментів, і ви готові зіштовхнутися з будь-якою надзвичайною ситуацією на цьому шляху. Будь-яка поломка під час водіння може бути кошмаром без набору інструментів. Тому ніколи не забувайте брати його з собою в тривалі подорожі.

Аптечка для невідкладної допомоги

Аптечка першої допомоги також важлива в разі будь-якої невдачі на шляху. Аптечка повинна містити ліки і всі предмети екстреної допомоги.

Список аварійних номерів в кишені

Екстрені номери є обов'язковими, якщо вирушаєте в далеку дорогу. Будь-яка неприємність може статися де завгодно і залишатися в такій ситуації, як сильний сніг або дощ може бути ризикованим. І якщо у вас немає номера екстреної служби в вашому автомобілі, це може призвести до непоправних наслідків. Тому переконайтеся, що у вас є номери, перш ніж приступати до подорожі. Крім того, вам необхідно переконатися, що ваш страховий поліс включає відновлення на дорозі і має страхування подорожей. Це кращий спосіб залишатися в безпеці під час водіння.

Одяг та аксесуари

У вас повинен бути одяг в залежності від сезону, а також ковдра, якщо це зимовий сезон. Якщо ви намочите одяг під час зливи взимку, то можете захворіти. Додатковий комплект одягу зможе врятувати вас від снігу, дощу та інших раптових погодних умов. Крім того, ковдра є основною потребою, якщо зимовий сезон знаходиться в самому розпалі.

Продукти

Візьміть з собою сухі продукти та такі, що не псуються разом з водою, для випадку з надзвичайною ситуацією. Було відмічено, що мандрівники в дорозі в дощовий або сніжний сезони страждають від голоду і спраги, а їх історії жахливі. Тому буде розумно взяти з собою додаткову їжу.

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори