14 кращих музичних треків для водіння

Музика і водіння йдуть разом, як арахісове масло і желе. Вони можуть навіть бути кращою парою, адже важко мати хороший диск без гарної пісні, яка його супроводжує.

В наші дні підключення музики від телефону до вашого автомобіля – звичне явище. Незалежно від того, чи є у вашого авто вбудований Bluetooth, допоміжний роз’їм або просто пристрій, який ви придбали на Amazon для бездротового підключення, ваші дорожні мелодії на 100% необхідні для гарної поїздки.

Прослуховуючи стару музику, можна самому постаріти. Ось чому ми вирішили продивитись Spotify в пошуках кращих плейлистів для водіння, які тільки можливо знайти.

Ми пропустили вашого фаворита? Розкажіть нам про нього в коментарях нижче!

Коли ви їздите на довгі відстані трасою...

1. Уявіть: ви подорожуєте шосе один з порожньою дорогою попереду і з Тихим океаном праворуч від вас. Завдяки «Wildflowers» Тома Петті, якого чутно з динаміків, день може видатися по-справжньому прекрасним...

2. Не дайте обдурити себе назвою цього плейлиста – він ідеально підходить і для денного часу. Ми дуже рекомендуємо «Оcean eyes» Біллі Ейліш для зміни темпу під час подорожі. 3. Night Drive являє собою хрипкі вокали і чудові балади, які допоможуть вам пройти довгий шлях. Слухайте «Cherry Wine (live)» від Hozier, просуваючись шляхом.

Коли вам хочеться року за кермом...

4. З чого почати? Люди десятиліттями їздили під ці пісні. По-справжньому неможливо помилитися з «Mustang Sally» Бадді Гая, що гуркотить з колонок.

5. У деяких рок-класиків, об'єднаних з ранніми хітами 2000-х років, є щось для всіх, хто захоче приєднатися. Обов'язково послухайте «Seven Nation Army» від White Stripes для підриву.

6. Будь-який плейлист, в якому є «Left Hand Free» від alt-J, являє собою список відтворення, який варто прослухати. Ідеальне поєднання музики, щоб видертися, поки ви виїжджаєте зі швидкісного ряду.

Коли у вас є настрій для деяких хітів у своїй подорожі...

7. Іноді просто хочеться почути щось нове, що не завжди потрапляє в хіти поп-музики на радіо. Плейлист для водіння дасть вам це без всяких додаткових послуг. Послухайте «Stargazing» Кіго, коли сідаєте в машину.

8. Можливо, радіо-хіти – це те, що ви шукаєте – без усіх рекламних роликів, звичайно. У цей момент майже неможливо не співати разом з «Havana» ​​Каміли Кабельо, так що просто прийміть це в наступний раз, коли ви будете за кермом.

Коли вам просто потрібно ідеальне поєднання мелодій для дороги попереду...

9. Відмінне поєднання музики, яка охоплює десятиліття, пом'якшує водіння: від «Mr. Brightside»від Killers до «S.O.B.», Натаніеля Ратіліфа і Nightsweats.

10. Не думайте, що ми забули про ідеальну музику для проїзду через поле в якійсь чудовій країні. Їзда в центрі країни об'єднує її хіти з класичним роком для ідеального поєднання музики, що дозволить зануритися в неї повністю. Почніть з «Traveller» Кріса Степлтона і дійте, виходячи з цього.

11. Згадуючи про нові пісні з чудовими бітами, про які ви ніколи не чули, ми не можемо обійти ранковий переїзд. Обов'язково увімкніть «Chateau» від Angus & Julia Stone в динаміках.

Щоб точно заспівати, включайте джем-сейшен під час завершення поїздки...

12. Всі репліки від Smash Mouth's «All Star».

13. Незважаючи на те, що, ці пісні вже давно вийшли з моди, є щось чудове в тому, що ви знаєте всі слова цієї пісні, про яку повністю забули. Перебуваючи в кемпінгу, ніяка поїздка на автомобілі не буде завершена без «Iris» Goo Goo Dolls.

Для приміської їзди, щоб залишатися спокійним і розслабленим...

14. Завершіть цей список ідеальною музикою, яка розслабить вас, коли Prius підріже вас – увімкніть спокійну класику. Ви не помилитеся з «Diana» Аарона Зігман, де не чути меланхолійних звуків Моцарта, які закінчуються надією клавішами фортепіано.

БОНУС

Ну, а найкращою музикою для водія і раніше є звучання його нових шин, згодні з нами? Тоді у нас є що запропонувати:

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори