Michelin Tyres став партнером Indigo Airlines

Компанія Michelin Tyres буде офіційним постачальником гуми для парку літаків найбільшої індійської авіакомпанії IndiGo. Для оснащення пасажирських літаків Airbus A320neo і ATR 72-600 французькі шинники будуть поставляти найбільшого авіаперевізника в Індії свої екологічні топливосберегающие авіашини Michelin AIR X.

Радіальна гума Michelin AIR X є еталоном у сегменті авіаційної гуми на міжнародному ринку. Її використання сприяє зниженню експлуатаційних витрат авіаперевізника за рахунок підвищеної паливної економічності, виключної стійкості до механічних пошкоджень і можливості здійснювати більшу кількість циклів зліт-посадка. Інноваційна радіальна конструкція гуми Michelin AIR X забезпечує високий рівень екологічності виробництва. Менша кількість сировини, матеріалів і палива, необхідних для їх виробництва, зумовлюють значне скорочення викидів CO2.

«Ми розробили по-справжньому високотехнологічна гума, які ідеально відповідають потребам авіакомпаній, – говорить глава підрозділу по виробництву авіаційної гуми Групи Мішлен Франк Моро. – Іншими словами, нам вдалося не лише забезпечити високий рівень безпеки в екстремальних умовах експлуатації й більшу кількість циклів зліт-посадка, але й досягти таких показників як зниження витрати палива і дбайливе ставлення до навколишнього середовища».

В даний час авіапарк компанії IndiGo налічує 189 повітряних суден, які курсують по 48 внутрішнім та 11 міжнародних напрямках. В основі якісного обслуговування пасажирів індійської авіакомпанії лежить проста філософія: прийнятні ціни, своєчасне прибуття до місця призначення, ввічливий персонал і комфортні подорожі.

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори