Kia оновлює 2 моделі в 2019 році

Kia оновлює свою лінійку автомобілів, які замінять моделі, що втрачають актуальність: седан Optima, мінівен Sedona і елітний седан K900. Автовиробник презентував продукти в середу під час автошоу в Нью-Йорку.

Продажі Optima впали на 31 відсоток, а продажі Sedona - на 38 відсотків до лютого. Дрібносерійний K900 був проданий в 54 одиницях в перші два місяці 2018 року, в порівнянні з 65-ма роком раніше.

Оновлений 2019 Optima поставляється з новими дизайнерськими рішеннями і технологіями, включаючи світлодіодні фари денного світла, запозичені у моделі Стінгер. Технічне оновлення також пропонує розширені системи допомоги водієві або ADAS (advanced driver-assistance systems - система допомоги водієві).

«Оновлення 2019 року вдосконалює загальний дизайн всередині і зовні, і ми пропонуємо ряд технологій ADAS у всій лінійці Optima, що є для неї стандартом. Новий підхід до нашої відзначеної нагородами телематичної системи UVO полегшить покупцям розуміння її можливостей, адже UVO включає вбудований модем», - заявив Орт Хедрік, віце-президент з планування продуктів Kia Motors America.

«Нові двоколірні спортивні сидіння призначені для тих, хто хоче виділити свій Optima використанням унікальних європейських дизайнерських атрибутів», - сказав він.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Оновлений Sedona поставляється з недавно розробленими передніми і задніми панелями. Мінівен, за словами Kia, тепер має дизайн, аналогічний новішим авто в лінійці бренду. Sedona виготовляється в п'яти комплектаціях - L, LX, EX, EX Premium, SX і SXL.

Віддавши честь дітям, що сидять на задніх сидіннях, Kia удосконалив розважальну систему. Виробник оснастив авто 10,1-дюймовими подвійними сенсорними екранами, розташованими на задній панелі передніх сидінь, замінивши одиночний верхній екран попередньої моделі.

Тим часом, в другому поколінні K900 є трохи більшим і ширшим, ніж його попередник. Але Кіа стверджує, що він виглядає більш жорстким через інші пропорції. K900 оснащений 3,3-літровим двохтурбінним двигуном V-6, тим же самим, що і в спортивному Stinger. Двигун генерує 365 к.с.

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори