Австрійський сажотрус відкриє музей з 114 Фольксвагенів Гольф

Австрійський сажотрус Джозеф Хьюз показав свої колекційні автомобілі Volkswagen Golf. Колекція налічує 114 автомобілів, включаючи дуже рідкісні екземпляри.Він планує розмістити їх в музеї - відкриття заплановано на весну наступного року в передмісті Відня.

Зараз чоловік планує розмістити зібрані машини в музеї

«Коли я вперше сів в Гольф, мені здалося, що автомобіль був створений спеціально для мене. Все було саме так, як мені подобається: посадка, двигун, задоволення від водіння, простота в повсякденному використанні», - сказав Хьюз.

Спочатку Джозеф Хьюз по роботі їздив на фургоні Кадді, з сім'єю - на звичайному "Гольфі", влітку - на кабріолеті, взимку - на Golf Country, а іноді пересувався дорогою і на Фольксваген Golf GTI.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

З його слів, у нього був окремий «Гольф» для кожного випадку. Потім на одній з виставок старожилів він побачив одну з перших виробничих копій моделі і хотів зробити те ж саме. Так почався його збір.

У колекції чоловіка можна знайти постійний серійний VW Golf і рідкісні екземпляри. Наприклад, у нього є авто, переобладнані в сміттєвоз, кемпер, трап літака і автомобіль з передсерійної партії з розсувними дверима, повнопривідна машина з 210 кінськими силами, випущена в 71 екземплярі і навіть перший електричний автомобіль 1981 року випуску.

Колекція також вміщує люксові, гоночні, ралійні і модифіковані автомобілі. Однією з особливостей колекції є Golf з пробігом в мільйон кілометрів, який, за словами власника, все ще у відмінному стані. 

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори