Ремонт або заміна шин для тачок?

Спущена шина тачки або гума з повільним витоком повітря можуть засмутити. Замість того, щоб витрачати час на оцінку збитку і основну причину проблеми, ми іноді просто обираємо дороге рішення з заміни шини або навіть викидаємо тачку. Нерідко можна побачити нікому не потрібні тачки на звалищах і в місцях скупчення відходів, які можна було б легко повернути в експлуатацію за допомогою незначного ремонту шин або заміни трубки. Ремонт спущеної шини на тачці або покупка і установка нової шини - це простий спосіб, який заощадить гроші, адже подібне кожен зможе здійснити самостійно в домашніх умовах.

Інструменти, необхідні для ремонту шин на тачках

Все, що необхідно для зняття і заміни шини з колеса - це велика викрутка з плоскою голівкою і ручний насос. Вам також знадобиться ключ, щоб видалити колесо і шину з тачки. Це легко зробити, послабивши один або обидва кронштейни, що утримують вісь на колесі. Якщо у вас є безкамерна шина, яка має прокол в області протектора, вам знадобиться інструмент для ремонту замість плоскої викрутки.

Ремонт або заміна шин для тачки

1. Як тільки шина тачки спуститься, ви можете провести ретельний візуальний огляд. По-перше, перевірте колесо на наявність пошкоджень і шини на наявність очевидних джерел витоку. Ви також можете перевірити рівень зносу гуми протектора і кількість тріщин в шині через суху гниль. Якщо шина сильно згнила і має глибокі тріщини, сторона протектора зношена і не забезпечує достатньої тяги, вам слід подумати про покупку змінної шини. Шина тачки може коштувати від 15 до 40 доларів. Продукція буде доставлена ​​прямо до ваших дверей, а ось нова тачка буде коштувати приблизно 150 доларів або навіть більше. Якщо сама тачка в хорошому стані, нова шина може змусити її працювати ще краще.

2. Якщо на безкамерній шині нелегко ідентифікувати джерело витоку (наприклад, є отвір або об'єкт, який застряг в протекторі), вам необхідно роздути шину, щоб це визначити. Якщо шина повністю спущена і вам не легко дістатися до фланця колеса, ви можете затягнути мотузку навколо зовнішньої частини шини. Це допоможе притиснути безкамерну шину до колеса і отримати хорошу герметичність. Якщо саме колесо сильно погнуте, вам може знадобитися нове, проте невеликі вм'ятини у фланці колеса зазвичай не викликають ніяких проблем, особливо для трубчастого типу шини. Додавання трубки до безкамерної шини і складання коліс - дешевша альтернатива купівлі нового колеса навіть якщо воно пошкоджено і протікає повітря між колесом і самої шиною.

3. Шину трубчастого типу необхідно зняти з обода. Використовуйте пласку викрутку, щоб витягнути шину з обода, як показано на цьому відео. Як тільки одна частина шини буде перебувати над фланцем колеса, друга сторона шини легко відкрутиться. Поверніть колесо і повторіть для іншої сторони шини. Будьте обережні, щоб не затиснути трубку між викруткою і фланцем колеса. Безкамерну шину можна часто ремонтувати, залишивши шину на колесі і використовуючи затичку. Набагато легше відремонтувати отвір в безкамерній шині, але для цього потрібне спеціалізоване обладнання. Ось відео про те, як підключити безкамерну шину. Як тільки шина буде вставлена, а вилка обрізана, шина і колесо готові до установки назад на тачку.

4. Як тільки труба видалена, її можна роздути і покласти в відро з водою, щоб знайти джерело витоку. Бульбашки будуть ідентифікувати навіть дрібні ушкодження від шипів, що в інших випадках буде складніше. Область навколо отвору повинна бути посилена за допомогою дрібного наждачного паперу або дерева. Покрийте ділянку, що підлягає ремонту гумовим цементом, і прикріпіть накладку. Якщо труба не може бути відремонтована, а шина все ще в хорошому стані, подумайте про покупку змінної трубки. Це буде коштувати менше 10 доларів, що неможна порівняти з вартістю нової тачки або навіть нової шини та колеса.

5. Як тільки відремонтована трубка повністю затвердіє, настане час встановити шину і трубку назад на колесо. Спочатку вставте здуту трубку в шину і знову встановіть одну сторону шини назад в колесо. У цей момент для шини трубчастого типу вам потрібно буде встановити трубчастий клапан в отвір колеса. Після вирівнювання, можна надіти іншу сторону.

6. Тепер шина або труба готові до накачування. Замініть вісь і закріпіть все колесо і шину на тачці.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Купівля шин для заміни, якщо вони не підлягають ремонту

Якщо ваша спущена шина або трубчасте колесо для тачки занадто пошкоджені або зношені, то tire-easy.com - кращий варіант для покупки недорогих шин на тачки. Тут представлений широкий асортимент шин для тачок за низькими цінами. Знаючи потрібний розмір шин, ви зможете легко знайти шину для заміни, зробивши швидке і зручне замовлення з доставкою до дверей.

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори