Яка найкраща пора року для зміни мастила?

Регулярне технічне обслуговування є однією з найважливіших речей, про яку потрібно пам'ятати, як тільки мова заходить про збереження вашого автомобіля на дорозі. Зміна мастила є критичним елементом повсякденного обслуговування вашого автомобіля. Приділяючи увагу регулярним змінам мастила, ви можете допомогти транспортному засобу прожити довге і здорове життя. Звичайно, ви можете знати про важливість зміни мастил, але ви можете не розуміти суті важливості. На щастя, ми тут, щоб допомогти вам у цьому розібратися.

Чому ви повинні змінити мастило?

Зміни мастила грають ключову роль в підтримці двигуна вашого автомобіля. Це пов'язано з тим, що двигун транспортного засобу має багато рухомих частин. Коли ваш двигун працює, його частини переміщаються і труться одна об одну. Цей рух і сила створюють тепло, які, якщо не вживати заходів, можуть завдати шкоди. Мастило змащує ваш двигун і поглинає тепло, гарантуючи, що внутрішні деталі вашого двигуна працюють в гармонії без перегріву.

На жаль, з часом мастило в вашому двигуні почне руйнуватися, зменшуючи його здатність змащувати деталі двигуна і поглинати тепло. Важливо замінити моторне мастило до того, як воно погіршиться і призведе до потенційно катастрофічних проблем двигуна.

Тепер, коли ви знаєте, чому, час пояснити коли

Рекомендується змінювати мастило в автомобілі кожні 5000-10 000 км або кожні чотири місяці. Дотримання цього графіка допоможе вам зберегти транспортний засіб в кращому стані, надаючи невелику свободу дій, що дозволить здійснити заміну в зручний час.

Поєднання регулярного весняного обслуговування з заміною мастила

Зимове водіння може бути нелегким для вашого авто. Низькі температури, солі і сильний снігопад - ось лише деякі з факторів, які можуть вплинути на його продуктивність. Тому, коли закінчується зима, важливо дати вашому автомобілю можливість підготуватися до літа. Коли ви зупинитеся на своєму місцевому СТО, вам можуть запропонувати сезонне обслуговування, яке включає в себе:

  • Перевірку ременів і шлангів
  • Перевірку склоочисників
  • Тестування сили акумулятора
  • Перевірку рівня охолоджуючої рідини
  • Тестування системи A / C
  • Перевірку протектора шини і тиску
  • І багато іншого.

Крім того, вам можуть запропонувати замінити мастило двигуна, забезпечуючи його свіжість і готовність підтримувати ваш транспортний засіб на дорозі все літо!

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори