Як намалювати слід від шини

Основний протектор шини складається з ряду зубчастих ліній, що проходять паралельно одна одній. Зображення може використовуватися в костюмах Хеллоуїна, художніх проектах і ремеслах. Для допомоги з малюнком протектора шини використовуйте картинку протектора шини або вивчіть малюнки на ваших власних шинах.

Кроки

1. Намалюйте смугу вздовж доріжки шини. Лівий край смуги буде прямий, але з зазублинами. Точки зубчастого боку смуги будуть рівномірно розподілені і матимуть однакову висоту.

2. Намалюйте зубчасту лінію уздовж зазубреного боку смуги, яку ви намалювали на кроці 1. Ця зубчаста лінія буде імітувати форму і шлях зубчастого боку смуги, який ви намалювали на кроці 1. Між двома зубчастими краями має бути простір.

3. Намалюйте третю зубчасту лінію уздовж правого боку смужки, яку ви намалювали на кроці 2. Це буде імітувати форму і шлях зубчастої смуги, яку ви намалювали на кроці 2. Між двома зубчастими краями має бути простір.

4. Намалюйте четверту зубчасту лінію уздовж правого боку смуги, який ви намалювали на кроці 3. Це буде імітувати форму і шлях зубчастої лінії, яку ви намалювали на кроці 3. Між двома зубчастими краями має бути простір.

5. Намалюйте п'яту зубчасту лінію уздовж правого боку смуги, який ви намалювали на кроці 4. Це буде імітувати форму і шлях зубчастої лінії, яку ви намалювали на кроці 4. Між двома зубчастими краями має бути простір. Зробіть праву сторону цього зубчастого краю прямою (не зубчастою). Ця лінія - права сторона шини.

Ширина: Висота: Діаметр:
Індекс швидкості:

Порада

Якщо ви неодноразово повторюєте зображення шини, ви можете знайти трафарет у формі шини або створити трафарет для проекту. 

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори