Нові універсальні шини для використання на дорозі і в позашляхових умовах в автомобілях 4x4 від Hankook — Dynapro AT2 з протектором 3PMSF

 

 
Нова всюдихідна шина для повноприводних транспортних засобів стане фінальним акордом у лінійці шин Hankook для позашляховиків 2020 року. Нова Dynapro AT2 має конструкцію особливої міцності, як і її попередниця Dynapro AT M, яка вже багато років користується величезним успіхом у всьому світі. Такий дизайн задовольнятиме потреби клієнтів, яким необхідна висока прохідність і безпека позашляховика як на асфальтованому покритті, так і за його межами. Завдяки символу 3PMSF на боковій стінці водії можуть законно користуватися цією шиною протягом цілого року. Лінійка охоплює всі популярні розміри в цій категорії від 15 до 22 дюймів.

Ной-Ізенбург, Німеччина, 20 травня 2020 р. – З новими Dynapro AT2 виробник шин преміум-класу Hankook знову впевнено заявляє про себе в сегменті шин високої прохідності і пропонує повнопривідного фахівця у всіх ситуаціях, готового до використання в будь-який сезон. З ідентифікатором 3PMSF на боковій стінці новий член сімейства Dynapro тепер підходить для використання також і в зимових умовах. Основною метою розробки цієї шини було досягнення особливого балансу між необхідним рівнем тяги на бездоріжжі і гідними характеристиками на асфальті.

Саме з цієї причини «AT» в назві розшифровується як «all terrain» (англ. - всюдихідний): з Dynapro AT2 — за умови, що у вас є правильний транспорт — подорож не закінчується там, де закінчується дорога. Ця шина стане надійний партнером для кожного, хто наважиться вийти за рамки асфальтового покриття, по роботі або для розваги, надаючи водієві впевненості в полі, дорогою до мисливського будиночка, наприклад, або на шляху до віддалених виробничих майданчиків. Шини цього сегмента не вимагають сезонної зміни — завдяки символу сніжинки річний пробіг враховувати більше не потрібно.

Для того, щоб забезпечити максимальну насолоду від руху бездоріжжям, цей міцний універсал оснащений двошаровим каркасом і додатковими посиленими плечовими блоками. Особливий захисний шар під протектором допомагає запобігти або зменшити пошкодження зони брекерів, що в поєднанні з їх високоміцним матеріалом з твердої сталі забезпечує відмінне утримання дороги на асфальті і більш тривалий термін служби виробу. Для безпечного руху по дорозі малюнок протектора Dynapro AT2 в поєднанні з матеріалом з високодисперсного кремнезему не тільки забезпечує оптимізацію водозаміщення, але і володіє чудовими властивостями з самоочищення. Ці властивості гарантують ефективне відведення бруду, каменів і інших перешкод, що зазвичай порушують зчеплення. Через більш виразний малюнок протектора, необхідного для забезпечення тяги в умовах бездоріжжя, такі шини часто досить шумно поводяться при старті на більш високих швидкостях. Для вирішення цієї проблеми Dynapro AT2 оснащена блоками зі ступінчастими краями і має відповідний малюнок протектора, що дозволяє значно знизити шум під час руху. Крім того, удосконалений склад матеріалу протектора продовжує термін служби шини і забезпечує ще більш високий показник пробігу в порівнянні з попередньою моделлю.

Надширока пляма контакту в поєднанні з компактним брекером забезпечує рівномірний знос і оптимізує як гальмівні, так і ходові характеристики. Шина Dynapro AT2 також відмінно демонструє себе і в умовах мокрої дороги. Завдяки особливому розташуванню канавок забезпечується ефективне відведення води і коротший гальмівний шлях в порівнянні з попередницею. Dynapro AT2 випускається в найпоширеніших розмірах від 15 до 22 дюймів, а індекси швидкості від R до H гарантують, що вона може використовуватися на широкому діапазоні типів транспортних засобів — від компактних повнопривідних позашляховиків до важких пікапів. Цей міцний універсал випускається з шириною протектора від 225 до 325 мм і поперечним прорізом від 45 до 85 мм. Шина слугуватиме оригінальним обладнанням у моделях авто Chevrolet і Ford. Функціональний дизайн Dynapro AT2 також справив враження на незалежне журі престижної премії Red Dot Design Award, яку нещодавно отримала шина.

Підпишіться на нашу розсилку

Відповідь на: {{replyComment.author}}
Всі поля є обов'язковими
Коментар успішно надіслано

Догори